Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

VIDEO: Ο Λαζόπουλος αποκάλυψε "κρυφό" βίντεο του Στρος Καν

Dominique Strauss-Kahn, Managing Director, Int...Image via WikipediaΤα πολιτικά παιχνίδια αρέσουν στον Λάκη.  Και χτες αποκάλυψε ένα "κρυφό" βιντεο από τη συνέντευξη του Στρος Καν, για να προκαλέσει πολιτική θύελλα, να το "αξιοποιήσει" η Νέα Δημοκρατία αλλά και να προκαλέσει τη μήνι της κυβέρνησης.

Για πολιτικό κόλαφο για την αξιοπιστία του Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο η ΝΔ μετά τη δημοσιοποίηση αποσπάσματος των δηλώσεων που είχε κάνει ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν σε γαλλικό κανάλι και το οποίο δημοσιοποιήθηκε στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στον ALPHA.

Στο απόσπασμα της συνέντευξής του, το οποίο δεν μεταδόθηκε στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του γαλλικού "canal +", ο Στρος Καν εμφανίζεται να δηλώνει:

"Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι όταν ήρθε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες. Το κλείσαμε σε 15 ημέρες διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο" δήλωσε ο επικεφαλής του ΔΝΤ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: