Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κύπρια ηθοποιός ξυλοκοπήθηκε από τη σύζυγό μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

Στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό μπροστά στα μάτια του μωρού τους οδηγείται γνωστή κύπρια ηθοποιός η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές & επιβεβαιωμένες πληροφορίες η ίδια κ η οικογένεια της δηλώνουν πως έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Η ίδια, φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο την απρεπή συμπεριφορά του συζύγου της κ αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια της κάνοντας του μήνυση παρακαλώ. Το τελευταίο διάστημα, η οικογενειακή της ηρεμία ανατράπηκε κ οι συχνοί καυγάδες μέσα στο σπίτι ήταν κάτι που η ίδια σιχαινόταν.

Έκανε αρκετή υπομονή, δεν μιλούσε σε κανέναν όμως το τελευταίο επεισόδιο, πριν μία εβδομάδα, όταν εκείνος την χτύπησε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, την έκανε τόσο έξαλλη που το ανέφερε αμέσως στην μητέρα της.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην αστυνομία, η γνωστή κύπρια ηθοποιός, δεν κάνει βήμα πίσω και θα φτάσει μέχρι τα άκρα αφού δεν θέλει καθόλου πια να τον ξαναδεί.

Κι αν το μυαλό σας πηγαίνουν κάπου συγκεκριμένα, σας διαβεβαιώνουμε πως λάθος κατεύθυνση πήρε γιατί μιλάμε για πολύ φρέσκο χωρισμό ο οποίος βλέπει σήμερα για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.
Πηγή: showtime-cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: