Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ορθοπεταλιές στο κέντρο της Αθήνας

Πιστοί στο ραντεβού τους ήταν εκατοντάδες ποδηλάτες κάθε ηλικίας που συγκεντρώθηκαν σήμερα με τα ποδήλατά τους, στο πάρκο Ελευθερίας, δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής, για να γιορτάσουν με μία βόλτα, με μια «ποδηλατάδα» όπως τη λένε, ως τη θάλασσα του Φαλήρου, τη σημερινή παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Με τον τρόπο αυτό στέλνουν το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, γρήγορης, οικολογικής και ασφαλούς μετακίνησης μέσα στην πόλη, αλλά και υγιεινού τρόπου ζωής.

Πρόκειται για άλλη μία ιδέα που ξεκίνησε από το facebook και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους ποδηλατιστές της Αθήνας και όχι μόνο.

H ποδηλατοδρομία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των υπουργείων Μεταφορών και Περιβάλλοντος, ενώ η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλατιστές, θα καταλήξει, ύστερα από περίπου 7 ώρες, στον παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού (Μετρό Συγγρού-Φιξ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: