Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Φθιώτιδα: Έπιασαν τον "πιστολέρο" που τρομοκρατούσε την περιοχή

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του στην Καρυά Υπάτης.
Όλοι γνώριζαν στο χωριό, αλλά κανείς δεν μιλούσε, από φόβο. Ο 49χρονος "πιστολέρο" συμπεριφερόταν σαν να ζούσε στο Φαρ Ουέστ.
Πυροβολούσε, απειλούσε, έσπαζε και προκαλούσε φθορές. Ήταν θέμα χρόνου να σκοτώσει άνθρωπο... Προχθές το βράδυ έσπασε τα τζάμια από το Δημοτικό Σχολείο. Ο άνθρωπος χρειάζεται ιατρική βοήθεια, γιατί δεν είναι στα καλά του...είπε στο LamiaReport συγχωριανός του.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Υπάτης ενημερώθηκαν για την δράση και τη συμπεριφορά του 49χρονου και παρουσία Εισαγγελέα κατάφεραν χθες το απόγευμα να αιφνιδιάσουν τον πιστολέρο την ώρα που ήταν μέσα στο σπίτι και να τον συλλάβουν, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα παρατράγουδο.
Ο49χρονος έβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν το οπλοστάσιο στο σπίτι του. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: