Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σκληρή απάντηση Κουρή στην ανακοίνωση Αλαφούζου!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι η απάντηση του Γιώργου Κουρή στην ανακοίνωση Αλαφούζου, που θα είναι και το βασικό άρθρο του εκδότη της Αυριανής.Κι ακόμη είμαστε στην αρχή απ' ότι φαίνεται:Γιαννάκη, μηνύσεις κάνουν οι κοπέλες!
Άσε τις εξυπνάδες και να απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάμε...

Όλοι γνωρίζουν στη χώρα ότι μόλις το αντιμετώπισε κάποια οικονομικά...
προβλήματα, για τα οποία ο Γιώργος Κουρής δεν είχε καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ευθύνη γιατί αυτός ουδέποτε άσκησε διοίκηση στο κανάλι, ο γνωστός για την. εντιμότητά του και το ήθος του, Γιάννης Αλαφούζος, παρέα με δυο τρεις άλλους, επίσης. εντιμότατους κυρίους, που επί χρόνια μας παρίσταναν τους «φίλους» μυρίστηκαν φαί, ΛΥΣΣΑΞΑΝ, και προσπάθησαν να κλείσουν το , νομίζοντας οι χαζοί ότι έτσι θα φάνε - που να τους κάτσει στο λαιμό - την τηλεθέαση και τις διαφημίσεις του. Έτσι, αναγκαστήκαμε και εμείς να ΨΑΞΟΥΜΕ τον βίο και την πολιτεία των Αλαφουζαίων - και είδατε τα κατορθώματά τους, ή, μάλλον, δεν είδατε ακόμα τίποτα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: