Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Στη Σκόπελο ο "Τούρκος Μπραντ Πιτ" του σίριαλ «Gumus»

Κρουαζιέρα στις Σποράδες κάνει ο «Τούρκος Μπραντ Πιτ». Ο Kivanc Tatlitug, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του τουρκικού σίριαλ «Gumus», και η παρέα του κατέπλευσαν με πολυτελή θαλαμηγό στη Σκόπελο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και οι φίλοι του πέρασαν αξέχαστες στιγμές στο καταπράσινο νησί των Σποράδων. Η «Arethusa», το εντυπωσιακό γιοτ ενός Ρώσου μεγιστάνα που φιλοξενεί τον Kivanc Tatlitug και την παρέα του, έμεινε για δύο εικοσιτετράωρα δεμένο στο λιμάνι της Σκοπέλου.

Ο νεαρός σταρ και η συντροφιά του ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες από το Μποντρούμ με προορισμό τα ελληνικά νησιά. Η αρχή έγινε με τις Σποράδες και συγκεκριμένα με την καταπράσινη Σκόπελο, όπου ο Kivanc έκανε τις βουτιές του και βόλταρε στους δρόμους χαζεύοντας τις ομορφιές του νησιού. Ο πανέμορφος ηθοποιός φρόντισε να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο, αφού γνωρίζει πολύ καλά την αδυναμία που του έχει το γυναικείο φύλο.

Για τον λόγο αυτό δεν έκανε πολλές εξόδους, ενώ λίγες ώρες μετά τον ελλιμενισμό της θαλαμηγού αναχώρησε με λίγα άτομα από την παρέα του για άγνωστο προορισμό. Ο ίδιος επέστρεψε στη βάση του με ελικόπτερο χθες το μεσημέρι, και μάλιστα η υποδοχή που του επιφύλαξαν όσοι τον περίμεναν στο σκάφος ήταν -αν μη τι άλλο- φαντασμαγορική! Η θαλαμηγός είχε σημαιοστολιστεί, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν ισχυρότατα, αφού μία στρατιά από security είχε ακροβολιστεί κατά μήκος του σκάφους.

Στο σημείο δεν μπορούσε να πλησιάσει κανείς και όποιος ήθελε να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα είχε τη δυνατότητα μόνο από μακριά. Τελικά, ύστερα από σύντομη γιορτή για τα… καλωσορίσματα, η θαλαμηγός «Arethusa» αναχώρησε για τη Σκύρο.

O Kivanc Tatlitug, που έχει κερδίσει τον τίτλο του ζεν πρεμιέ στην πατρίδα του, έγινε γνωστός στη χώρα μας με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Ασημένια Φεγγάρια», η οποία προβλήθηκε τον χειμώνα στην ελληνική τηλεόραση.

Τον τελευταίο καιρό ο ένας μετά τον άλλο οι διάσημοι «παρελαύνουν» στα νησιά των Σποράδων. Πριν από λίγες ημέρες είχε περάσει μία βόλτα το ζεύγος Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τη θαλαμηγό «Mary Jean II», με την οποία έκαναν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Λίγο νωρίτερα επισκέφτηκαν τη Σκιάθο, όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο, ο Κερτ Ράσελ και η σύζυγός του Γκόλντι Χόουν, οι οποίοι σκέφτονται να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους στο λατρεμένο τους νησί.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: