Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Sony World Photography Awards 2012

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας (World Photography Organisation - WPO) ανακοινώνει σήμερα την έναρξη υποβολής συμμετοχών για το φωτογραφικό διαγωνισμό Sony World Photography Awards 2012.

Ο διαγωνισμός Sony World Photography Awards είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός διαγωνισμός στον κόσμο, όσον αφορά τη φωτογραφία. Περιλαμβάνει ένα σκέλος για Επαγγελματίες φωτογράφους, το οποίο προσελκύει κορυφαίους φωτογράφους και λάτρεις της φωτογραφίας από όλο τον κόσμο και έναν Ανοικτό διαγωνισμό για οποιονδήποτε ασχολείται με τη φωτογραφία. Κάθε σκέλος έχει ανανεωθεί με νέες κατηγορίες για το 2012. Η κατηγορία «Φύση και Άγρια Ζωή» (Nature & Wildlife) έχει προστεθεί στον διαγωνισμό των Επαγγελματιών, ενώ τρεις νέες κατηγορίες έχουν προστεθεί και στον Ανοικτό διαγωνισμό οι οποίες είναι οι εξής: «Ενισχυμένη» (Enhanced), «Σε κλάσματα δευτερολέπτου» (Split Second) και «Σε χαμηλό φωτισμό» (Low- light).   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: