Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

138 μετανάστες από Ασία εντοπίστηκαν στα Κύθηρα

Δύο ιστιοφόρα με μετανάστες εντοπίστηκαν  στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Κυθήρων, τα οποία συνοδεία σκάφους του λιμενικού οδηγήθηκαν τα ξημερώματα στο λιμάνι της Νεάπολης Λακωνίας.

Στα δύο σκάφη επέβαιναν συνολικά 138 μετανάστες, εκ των οποίων και μικρά παιδιά από διάφορες ασιατικές χώρες. Οι μετανάστες είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Προανάκριση και έρευνα για τον εντοπισμό των διακινητών διενεργεί το Λιμεναρχείο Νεάπολης.

Στο δημοτικό σχολείο Νεάπολης Βοιών, φιλοξενούνται οι 138 μετανάστες, μεταξύ των οποίων 25 γυναίκες και 51 παιδιά.

Μεταξύ των γυναικών, βρίσκεται και μία έγκυος γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε για προληπτικό έλεγχο στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης Βοιών, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα. Οι μετανάστες είναι υπήκοοι Αφγανιστάν, Ιράκ και Συρίας.

Από τη Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών ανακοινώθηκε ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα σε συνεργασία με την αστυνομία για τον εντοπισμό των διακινητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: