Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ζάκυνθος: Λήστεψαν 14 ηλικιωμένους αφού τους φίμωναν και τους απειλούσαν..

Συνελήφθησαν το πρωί, στο Λυκούδι Ζακύνθου, από αστυνομικούς , τρείς  αλλοδαποί Αλβανικής Υπηκοότητας 21,23 και 31 και ετών αντίστοιχα,καθώς είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων κατ΄ εξακολούθηση. 

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες με δύο ακόμη άτομα, τα οποία αναζητούνται είχαν διαπράξει κατά το τελευταίο τρίμηνο στην Ζάκυνθο συνολικά δεκατέσσερις (14) ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, ορισμένοι εκ των οποίων αναγνώρισαν τους συλληφθέντες. 

Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης ( MODUS OPERANDI ), η συγκεκριμένη ομάδα, πρωινές ώρες, εντόπιζε οικίες στις οποίες διέμεναν ηλικιωμένοι και αφού παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, έχοντας καλυμμένα τα χέρια τους με κάλτσες, εισέβαλαν σε αυτά , ακινητοποιούσαν τους ενοίκους  υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων και με την χρήση βίας, τους αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή. Φεύγοντας έκοβαν το καλώδιο του τηλεφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: