Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Νέα σελίδα γύρισε στη ζωή 3.100 αποφοίτων στα πέντε Πανεπιστήμια της Κύπρου

Ο πρώτος σταθμός-ορόσημο στην ιστορία του ΤΕΠΑΚ, στέφθηκε με επιτυχία πριν από μία εβδομάδα. Η πρώτη του τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε και στα πλαίσια της έλαβαν το πτυχίο τους συνολικά 264 απόφοιτοι.Ο πρώτος σταθμός-ορόσημο στην ιστορία του ΤΕΠΑΚ, στέφθηκε με επιτυχία πριν από μία εβδομάδα. Η πρώτη του τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε και στα πλαίσια της έλαβαν το πτυχίο τους συνολικά 264 απόφοιτοι...
Το τέλος κάθε ακαδημαϊκής χρονιάς είναι σημαντικό για όλους τους φοιτητές, αφού μετά από μια γεμάτη χρονιά, επέρχεται η ξεκούραση και η χαλάρωση. Αναμφίβολα, όμως, το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς είναι κάπως διαφορετικό για τους τελειόφοιτους φοιτητές. Αυτούς δηλαδή, που γίνονται… απόφοιτοι, κάτοχοι πλέον του πολυπόθητου πτυχίου. Τέλος στη φοιτητική τους ζωή που σηματοδοτεί όμως την έναρξη ενός άλλου κεφαλαίου, εξίσου σημαντικού και χρήσιμου, αφού κάποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ανώτερο επίπεδο κι άλλοι θα αρχίσουν τον αγώνα ένταξης στην αγορά εργασίας. Τις τελευταίες μέρες πέραν των 3.100 αποφοίτων (προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου) σε πέντε Πανεπιστήμια (Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΤΕΠΑΚ, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Frederick) φόρεσαν την τήβεννό τους και έλαβαν τα πτυχία τους σε βραδιές γεμάτες συγκίνηση και περηφάνια.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: