Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

4 VIDEOS: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: H "100άρα του Καραγκούνη"

Ο Γιώργος Καραγκούνης συμπλήρωσε 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές και το Onsports θυμάται τα 12 χρόνια παρουσίας του μέσου του Παναθηναϊκού στα γήπεδα της «γηραιάς ηπείρου».

Ήταν 16 Σεπτεμβρίου 1999 όταν στην Σλοβενία και την Γκόριτσα για την ακρίβεια, ο 22χρονος τότε Καραγκούνης, έπαιρνε τη θέση του Αλιόσα Ασάνοβιτς στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα εκείνης της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Αν και στον επαναληπτικό δεν αγωνίστηκε, ο «Κάρα» έπαιξε στα υπόλοιπα τέσσερα ματς των «πράσινων» στην Ευρώπη και έφτασε τις 5 παρουσίες στην πρώτη ευρωπαϊκή του χρονιά με τον Παναθηναϊκό.

Έκτοτε, ο Καραγκούνης αποτελούσε βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης με την πράσινη φανέλα. Ο «Κάρα» συμμετείχε στις μεγάλες πορείες των σεζόν 2000-2001 και 2001-2002, έπαιξε σε «Μεστάγια», «Ντέλε Άλπι», «Καμπ Νου», «Ολντ Τράφορντ», «Χάιμπουρι», «Φόλκσπαρκσταντιον», «Ριαθόρ» και σε πολλά άλλα μεγάλα γήπεδα της «γηραιάς ηπείρου».
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ 4 VIDEO ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: