Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ράγισαν οι πέτρες στην κηδεία της 4μελούς οικογενειας στην Κρήτη

Η κηδεία του Μανόλη Σφακιανάκη, της Βαγγελιώς Πολάκη και των δύο παιδιών τους που σκοτώθηκαν στο φοβερό τροχαίο στην εθνική οδό έγινε το απόγευμα στο νέο κοιμητήριο όπου βρέθηκαν δεκάδες συγγενείς και φίλοι οι οποίοι αποχαιρέτησαν για πάντα τους γονείς και τα δύο τους «αγγελούδια».

Ο θάνατος για την οικογένεια του 44χρονου οδηγού βυτιοφόρου μεταφοράς πετρελαίου Μανώλη Σφακιανάκη από τη Σητεία παραμόνευσε σε μία ευθεία της εθνικής οδού Σητείας – Χανίων.

Στο 143ο χιλιόμετρο, ένα τέταρτο μετά τη 1.00 τη νύχτα γράφτηκε η αρχή και ο επίλογος της συγκλονιστικής αυτής οικογενειακής τραγωδίας. Η σύζυγος του 44χρονου, η 37χρονη Ευαγγελία Πολάκη με καταγωγή από τα Χανιά οδηγούσε τη μαύρη Mercedes που επέβαινε η οικογένεια. Στη θέση του συνοδηγού εκτιμάται ότι βρισκόταν πριν από το μοιραίο συμβάν ο σύζυγός της και στα πίσω καθίσματα οι δύο τους κόρες. Η 15χρονη Άννα και η 11χρονη Ζαμπία (Ζένια).

Το αυτοκίνητο της οικογένειας κινούνταν στο ρεύμα προς Ηράκλειο, όταν λίγα μέτρα μετά τον κόμβο του Καρτερού η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστους λόγους, εξετράπη, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος και στη συνέχεια με σφοδρότητα χτύπησε στο τσιμεντένιο τοιχίο.
Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε σε μία μπάλα από λαμαρίνες.


Χαρακτηριστική η μαρτυρία των πυροσβεστών: «Το αμάξι είχε χτυπήσει ακριβώς στη θέση του οδηγού. Αρχικά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ποιος οδηγούσε, γιατί το αυτοκίνητο είχε παραμορφωθεί. Καταλάβαμε ότι οδηγός ήταν η μητέρα, από το γεγονός ότι ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στο κάθισμα του οδηγού. Ο σύζυγός της δεν ήταν στη θέση του συνοδηγού. Βρέθηκε στα πίσω καθίσματα μαζί με τα παιδιά του. Η γυναίκα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Το αυτοκίνητο από την αριστερή πλευρά είχε «αγκαλιάσει» το στηθαίο. Τον πατέρα και τα δύο κορίτσια τους απεγκλωβίσαμε σχετικά εύκολα, κόβοντας τις λαμαρίνες. Την οδηγό χρειάστη- καν περίπου 40 λεπτά για να την απεγκλωβίσουμε από τη θέση της».

ΠΗΓΗ : CRETALIVENEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: