Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ: Εισαγγελική έρευνα σε 600 ιδιοκτήτες ταξί !

Εξακόσια οχήματα ταξί, τέθηκαν στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία ζητά να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες τους και να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την διάπραξη αδικημάτων κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων των αυτοκινητιστών με αφορμή το άνοιγμα του επαγγέλματος τους.
Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν σήμερα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έξι δικογραφίες στις οποίες περιλαμβάνονται τα στοιχεία κυκλοφορίας 600 ταξί, που καταγράφηκαν στο διάστημα από 17 Ιουλίου έως σήμερα από αστυνομικούς.
Οι καταγραφές αφορούν περιστατικά που σημειώθηκαν σε συγκεντρώσεις οχημάτων ταξί στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στην Αττική Οδό και στα διόδια Αφιδνών, Μάνδρας και Ρουπακίων.
Ο κ. Σιμιτζόγλου διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με σκοπό να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, αλλά και παράνομης βίας που αφορά το ανέβασμα μπαρών σε σταθμούς διοδίων εκ μέρους οδηγών ταξί.
Ήδη ο Εισαγγελέας επέστρεψε τις δικογραφίες στην Ασφάλεια με εντολή να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες των επίμαχων 600 οχημάτων ώστε να κληθούν σε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου (ανωμοτί κατάθεση). Ο Εισαγγελικός λειτουργός θα έχει την εποπτεία της έρευνας.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: