Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Κάρολος Παπούλιας: «Η Ευρώπη ξυπνησε»

Karolos Papoulias, President of GreeceImage via Wikipedia"Η Ευρώπη ξύπνησε και έφτασε η στιγμή που τώρα αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει και να βάλουν όλοι πλάτη για την ανάπτυξη του λαού και της Ελλάδας", σχολίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις θετικές αποφάσεις της Συνοδού Κορυφής της Ευρωζώνης για το ελληνικό χρέος.
Ο κ. Παπούλιας πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ανάπαυσης στις δάφνες που, όπως είπε, γρήγορα μαραίνονται. Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι τα αποτελέσματα είναι η δικαίωση ενάμισι χρόνου σκληρής δουλείας που καθιστά διαχειρίσιμο το χρέος.
Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι αξιολογήθηκε θετικά η συνέπεια και αξιοπιστία της χώρας και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές για τη χώρα και τον λαό.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: