Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ: "Καταναλωτές ,προστατευτείτε από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες , ελοχεύουν κίνδυνο στην υγεία μας"


Επειδή βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου είναι περισσότερο έντονες και βλαβερές... η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, ενημερώνει τους καταναλωτές της Κρήτης, για τις επιβλαβείς επιπτώσεις που μπορεί να έχει η υγεία τους, από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, που είναι δερματοπάθεια, η αφυδάτωση , η ανάπτυξη μελανώματος κ.λ.π.
Οι συμβουλές της είναι:
Α )Μέτρα προφύλαξης
1) Πριν εκτεθούμε στον ήλιο, ακόμα και με συννεφιά,η δυνατότητα των ηλιακών ακτίνων την ξεπερνά,Το 90% της ηλιακής ακτινοβολίας ,μπορεί να διαπερνά τα σύννεφα ,σύμφωνα με την γνώμη των ειδικών και επομένως απαραίτητο είναι να κάνουμε χρήση των κατάλληλων αντηλιακών προϊόντων, τα οποία θα επιλέξουμε, είτε από φαρμακείο ή άλλα παρεμφερή καταστήματα.Υπάρχει ημερομηνία λήξης, όπως και σε άλλα φαρμακευτικά προϊόντα.Ποτέ δεν αγοράζουμε αντηλιακά από πλανόδιους πωλητές, ή από πωλητές που έχουν εκθέσει τα προϊόντα στην ηλιακή ακτινοβολία.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: