Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Μελέτη-Λαμπίρη: Η άγρια κόντρα στο παρασκήνιο και η δήλωση - βόμβα στελέχους!

Αγριεύει η κόντρα για τις δύο ξανθιές παρουσιάστριες, ενώ μία δήλωση μεγάλους στελέχους δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία...
για το μέλλον τους!

Ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε ξεκάθαρα στο περιοδικό lifestyle ότι η εβδομάδα είναι κρίσιμη για το STAR και ενδέχεται να κοπούν εκπομπές! Η μείωση της διαφημιστικής πίτας έχει προκαλέσει, σύμφωνα με την Espresso, μεγάλες αναταραχές στο τηλεοπτικό τοπίο. Όλοι αναγκάζονται να αναπροσαρμόσουν τα προγράμματά τους, ώστε να λάβουν όσο μεγαλύτερο μέρος της πίτας γίνεται. Πέρυσι οι υπεύθυνοι του Star σκέφτηκαν να πραγματοποιήσουν αμοιβαία αλλαγή στις ώρες μετάδοσης των εκπομπών "Πρωινή Μελέτη" και "Super Star", με σκοπό η Ελεονώρα Μελέτη να μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη και η Χριστίνα Λαμπίρη στην πρωινή. Το σχέδιο όμως αυτό απέτυχε καθώς δεν υπήρξε αποδοχή και από τις δύο πλευρές.

Έτσι βάσει όρων συμβολαίου, η σεζόν κύλισε ως είχε, με τη Μελέτη να λέει «καλημέρα» και τη Λαμπίρη «Καλό μεσημέρι». Φέτος όμως η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς το κανάλι της Κηφισιάς πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν πως θα έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Στις σκέψεις τους και στις συσκέψεις τους πρωταγωνιστεί ξανά το ίδιο σενάριο, καθώς βλέπουν την Ελεονώρα Μελέτη να κυριαρχεί στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και να τερματίζει πρώτη στην κατάταξη. Όσον αφορά τις μεσημεριανές εκπομπές, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σημειώσει μεγάλη πτώση στις τηλεθεάσεις τους, αν και η ζώνη έχει διαφημιστικά έσοδα.

Το θέμα τώρα είναι πως θα αντιδράσουν οι δυο τους στα σχέδια των στελεχών του Star. Άλλωστε η Χριστίνα και η Ελεονώρα έχουν δηλώσει αρκετές φορές πως δεν είναι φίλες, αλλά συγκατοικούν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες θα αντιδράσουν αν οι αλλαγές δεν τις ικανοποιήσουν, αναζωπυρώνοντας την περσινή κόντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: