Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Η αστυνομία συνέλαβε την Ρεμπέκα Μπρουκς - δεξί χέρι του Μέρντοχ

Rupert Murdoch - World Economic Forum Annual M...Image by World Economic Forum via FlickrΗ αστυνομία συνέλαβε σήμερα την Rebecca Brooks, πρώην γενική διευθύντρια της News International θυγατρικής εταιρείας στη Βρετανία της News Corp του Ρούπερτ Μέρντοκ, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.

Νωρίτερα η Σκότλαντ Γιαρντ είχε ανακοινώσει ότι συνέλαβε μία 43χρονη γυναίκα στο πλαίσιο της έρευνας για τις τηλεφωνικές υποκλοπές που έκανε η εφημερίδα ταμπλόιντ News of the World, όμως δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της.

Η Μπρουκς, 43 ετών, παραιτήθηκε την Παρασκευή από τη θέση της γενικής διευθύντριας της News International εξαιτίας του σκανδάλου υποκλοπών το οποίο σημειώθηκε την περίοδο που διευθύντρια της News of the World ήταν η ίδια.

Η Ρεμπέκα Μπρουκς αφιέρωσε πάνω από τη μισή της ζωή υπηρετώντας τη μιντιακή αυτοκρατορία του Ρούμπερτ Μέρντοκ.

Ξεκινώντας από απλή γραμματέας σε βραχύβια σκανδαλοθηρική εφημερίδα στο τέλος της εφηβείας της, η κοκκινομάλλα "χωριατοπούλα" από την αγγλική ύπαιθρο κατάφερε σε ηλικία 20 χρόνων να εισχωρήσει στη News of the World (NoW), σταδιακά να αναρριχηθεί στην κλίμακα εξουσίας της News International, να γίνει το δεξί χέρι του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης και να χαρακτηριστεί από τον βρετανικό Τύπο ως η «πέμπτη κόρη» του.

Φιλόδοξη και γοητευτική, η Μπρουκς έμεινε στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της Βρετανίας για πολλά χρόνια χωρίς να «καεί» - όπως συνέβη με άλλους, κατά περιόδους, ευνοούμενους του «πολύ» Μέρντοκ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: