Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Έπαιξε τα λεφτά του ΙΚΑ στα φρουτάκια!

SlotMachineImage via Wikipedia
Άνθρωπος εμπιστοσύνης και υπεράνω κάθε υποψίας ήταν ο 49χρονος υπάλληλος του ΙΚΑ Πετρουπόλεως, ο οποίος αναλάμβανε να διεκπεραιώνει τις εξωτερικές δουλειές της υπηρεσίας του, στις τράπεζες.

Έως το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης οπότε, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, άγνωστος του έστησε ενέδρα και με την απειλή όπλων του άρπαξε το χαρτοφύλακα με 60.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Μόνο που το «παραμύθι δεν είχε δράκο» !

Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Πετρούπολης από την αρχή ήταν επιφυλακτικοί σχετικά με τα όσα τους έλεγε ο δημόσιος υπάλληλος. Όταν μάλιστα άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις, τότε πλέον βεβαιώθηκαν ότι η ένοπλη ληστεία ήταν απλώς δημιούργημα της φαντασίας του.

Τα 60.000 τα είχε καταχραστεί ο 49χρονος, ώστε να ικανοποιήσει το «πάθος» του που δεν ήταν άλλο από το τζόγο.

Συγκεκριμένα πόνταρε και έχασε τα 60.000 ευρώ σε διαδικτυακό καζίνο και συγκεκριμένα σε φρουτάκια!

Με εντολή της διοίκησης του Ι.Κ.Α. ο υπάλληλος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ πλέον έχει να αντιμετωπίσει εκτός από την κατηγορία της κατάχρησης των χρημάτων της υπηρεσίας του και τη δίωξη για άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής.
Πηγή: www.prionokordela.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: