Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Μπάχαλο η Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια...

Βασίλης Δεμερτζής
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, Βασίλης Δεμερτζής φέρεται κατά της Στέλλας Φιλίππου σε δελτίο τύπου, που φαίνεται να έχει συνταχθεί από το Γραφείο Τύπου της Κομματικής Οργάνωσης. Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ, Χρήστος Θεοδουλίδης δηλώνει άγνοια και την κάθετη διαφωνία του με το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου και υποβάλλει την παραίτησή του. Η Στέλλα Φιλίππου απαντάει με αγωγή που κατέθεσε κατά του Βασίλη Δεμερτζή…

Καζάνι που έβραζε θύμιζε το τελευταίο καιρό η ΝΟΔΕ Ευβοίας, με τις διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ των μελών της, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να δίνουν τροφή για σχόλια σ’ ότι αφορά τις ισορροπίες στην κομματική οργάνωση του Νομού. Ρόλο σε αυτή όλη την κατάσταση είχε και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βασίλης Δεμερτζής, δεδομένου ότι οι «κομματικές σχέσεις» του με κάποια μέλη είχαν διαταραχθεί.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: