Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Απλήρωτοι στην “Ελευθεροτυπία”

Απλήρωτοι έμειναν οι εργαζόμενοι της Χ.Κ. Τεγόπουλος. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας» (Χ.Κ. Τεγόπουλος), η επιχείρηση αδυνατεί να καταβάλλει την εξόφληση του Ιουλίου. 

Προς τούτο, ορίσθηκε γενική συνέλευση των εργαζομένων την Τετάρτη στις 15.00.

Η λήψη νέου δανείου είναι πρόκριμα για την πληρωμή των εργαζομένων και για τη βιωσιμότητα της εφημερίδας.

Σήμερα, όσοι είχαν υπογράψει για τη χορήγηση της θερινής άδειάς τους, έλαβαν μόνο το σχετικό επίδομα.

Σημειώνεται ότι στις 31 Μαΐου 2011 ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ενώ στις 23 Ιουνίου 2011 το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών.

Το “Παρόν”  στις 06.03.2011 έγραψε ότι "Εσωτερικός έλεγχος στο λογιστήριο της Χ. Κ. Τεγόπουλος με εντολή της Μάνιας Τεγοπούλου. Η ίδια η εκδότρια ζήτησε από την Grant Thornton να ελέγξει τα οικονομικά της εφημερίδας, καθώς οι οφειλές των διαφημιστικών εταιρειών προς την εκδοτική επιχείρηση ανέρχονται σε …9 εκατ. ευρώ. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως ενώ η “Ελευθεροτυπία” πλήρωνε τους προμηθευτές της με δίμηνες επιταγές, η εφημερίδα δεχόταν την ίδια ώρα , να λαμβάνει επιταγές 9μήνου.  Η ιδιοκτησία της εφημερίδας , εξετάζει το ενδεχόμενο είτε να  αναζητήσει ομολογιακό δάνειο, είτε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ διαψεύδονται την ίδια ώρα το ενδεχόμενο της πώλησης, ακόμη και από τον ίδιο το Α. Βγενόπουλου που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση".

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: