Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ρουμπινί: Ελλάδα, Πορτογαλία θα βγουν από το ευρώ

Ο αμερικανός οικονομολόγος Νούριελ Ρουμπίνι εκτιμά ότι η πιθανότητα οικειοθελούς εξόδου της Ελλάδας και της Πορτογαλίας από την ευρωζώνη παραμένει αυξημένη, παρά τα μέτρα που υιοθέτησαν την προηγουμένη εβδομάδα οι ηγέτες των κρατών μελών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.

"Εκτιμώ ότι υπάρχουν 30% πιθανότητες η Ελλάδας ή η Πορτογαλία να εξέλθουν της ευρωζώνης", επισημαίνει ο κ. Ρουμπίνι σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Die Zeit" της Γερμανίας που θα δημοσιευθεί την Πέμπτη.

Ο κ. Ρουμπίνι, ο οποίος έχει ήδη προβλέψει την διάλυση της ευρωζώνης, υποστηρίζει ότι το νέο σχέδιο για τη διάσωση της Ελλάδας καθώς και η διεύρυνση των μέσων που έχει στη διάθεσή του το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοοικονομικής Στήριξης για την ενίσχυση κρατών μελών με προβλήματα χρέους δεν θα αποδώσουν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: