Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

2 VIDEOS: Συνεχείς ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ από τους "μάγκες" ταξιτζήδες...

Οι προκλήσεις από τους ψευτόμαγκες τους ταξιτζήδες συνεχίζονται και κλιμακώνονται σε όλη την Ελλάδα. Ο Χαρακτηρισμός "ψευτόμαγκες" ΔΕΝ απευθύνεται , βέβαια, σε όλους αλλά σε εκείνους που με τις πολλαπλές άδειες, τις κομπίνες στα ρολόγια, την επιλογή των επιβατών και δεκάδες άλλα εγκλήματαα που διαπράττουν καθημερινά έχουν γίνει μισητοί από την πλειοψηφία του λαού που δεν συγκινείται από το "δράμα" τους.


Και δεν μπορεί να συγκινηθεί από το "δράμα" αυτών που κάνουν μπαλλάκι, άτομα με ειδικές ανάγκες στον σταθμό Λαρίσης και επιλέγουν τους επιβάτες και τις διαδρομές.

Δεν μπορεί να συγκινηθεί κανείς από τις αλήτικες μεθόδους να επιτίθενται σε επαγγελματίες του τουρισμού που δίνουν καθημερινά μάχη για να σταθούν στα πόδια τους.


Δεν μπορεί να συγκινηθεί κανείς από τα λεγόμενά τους για τις άδειες που πλήρωσαν πανάκριβα στην μαύρη αγορά χωρίς να μας λένε που βρήκαν το μαύρο χρήμα, αν δήλωσαν την μεταβίβαση της άδειας με τα υψηλά ποσά που λένε και αν φορολογήθηκαν.


Αρκετά πιά με τις μαγκιές και το θράσος τους.


Διαβάστε τα σημερινά κατορθώματά τους και δείτε τα βιντεο και θα καταλάβετε τι λέμε:

- Κλείνουν τις εισόδους της Θεσσαλονίκης! Δεν περνάει κανείς
- Aνοικτές οι μπάρες στα διόδια Κορίνθου - Πάνω από 2.000 ταξί εκεί από την Αθήνα
- Κατάληψη στα εκδοτήρια της Αρχαίας Ολυμπίας - Αποκλεισμένο το αεροδρόμιο "Ν.Καζαντζάκης"
- Τεράστια ταλαιπωρία για τους επιβάτες 2 κρουαζιερόπλοιων στο Ηράκλειο
- Επιτέθηκαν σε τουριστικό λεωφορείο με γάλλους τουρίστες! - Kλειστό και το λιμάνι της Κέρκυρας

Κατάληψη εφοριών και ΤΕΒΕ από τους ιδιοκτήτες ταξί Πάτρας
Ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες ταξί, συνεχίζοντας την απεργία διαρκείας κατά της απόφασης Ραγκούση για απελευθέρωση του επαγγέλματος. Μάλιστα τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο συνδικαλιστές να λενε δημοσίως οτι "δεν αποκλείεται να έχουμε νεκρούς!"

Μιλώντας στο Newsit ο γραμματέας διεθνών σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών, Λευτέρης Πετράκης είπε οτι κοινή πεποίθηση όλων των ταξιτζήδων του Ηρακλείου είναι οτι μπορεί να χαθούν ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Λίγο πριν τις 11.30 απέκλεισαν κεντρικούς κόμβους, στις τρείς εξόδους της Θεσσαλονίκης.
Ταξί της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής έκλεισαν την ε. ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών στο ύψος της Καρδίας.

Κλειστή και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά, στο Δερβένι και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στον κόμβο Λαχαναγοράς.

Οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας μετά την πορεία τους στο κέντρο της πόλης προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων της Α’ και Β’ Δ.Ο.Υ. στην Πάτρα, καθώς και του ΤΕΒΕ.

Παράλληλα, ομάδα ταξιτζήδων μετέβησαν στα διόδια του Ρίου και της γέφυρας, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οδηγών.


Να σημειωθεί ότι ιδιοκτήτες ταξί στην Ηλεία έχουν καταλάβει και σήμερα τα εκδοτήρια του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Ολυμπίας και αφήνουν του τουρίστες να περνούν ελεύθερα.

 Η κίνηση διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων. 


Λίγο πριν τις 12 οι ταξιτζήδες έφτασαν στα διόδια της Κορίνθου πήγαν προς τον Ισθμό και επέστρεψαν ξανά στα διόδια!

Μπλόκο έχει στηθεί και στο λιμάνι του Ηρακλείου με αποτέλεσμα οι επιβάτες 2 κρουαζιερόπλοιων να αναγκάζονται να περπατούν 500 μέτρα αφού οι απεργοί εμποδίζουν να φορτώσουν τα τουριστικά λεωφορεία! Μπλόκο και στο αεροδρόμιο Καζαντζάκης με την εικόνα των ταλαίπωρων ταξιδιωτών να επαναλαμβάνεται.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου έχει θέσει στην διάθεση των επιβατών των δύο πλοίων ειδικά λεωφορεία για να τους μεταφέρουν έξω από το λιμάνι ενώ αρκετοί ειναι ήδη οι ξένοι επισκέπτες που έχουν ξεκινήσει (με τα πόδια) την περιήγηση τους στην πόλη του Ηρακλείου.

Καταδρομική επίθεση έγινε την τετάρτη σε τουριστικό λεωφορείο με γάλλους τουρίστες στην Ηρακλείου - Ρεθυμνου. Επιτέθηκαν με πέτρες κατατρομοκρατώντας τους επιβάτες. (διαβάστε την είδηση)

Τα εκδοτήρια του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Ολυμπίας έχουν καταλάβει και σήμερα οι ταξιτζήδες και αφήνουν του τουρίστες να περνούν ελεύθερα.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ταξιτζήδες της Κέρκυρας, ο οποίοι από τις 8 το πρωί έχουν αποκλείσει το τμήμα του λιμανιού, όπου δένουν τα κρουαζιερόπλοια, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να κατεβαίνουν με τα πόδια μέχρι την έξοδο, προκειμένου να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για να επισκεφθούν το νησί. Όπως είπε ο πρόεδρος του σωματείου, αύριο θα αποκλείσουν το λιμάνι και το αεροδρόμιο.

Σε κατάληψη της Εφορίας, του ΟΑΕΕ και του ΟΑΕΔ προχώρησαν απο το πρωί οι οδηγοί των ταξί της Σάμου, ο οποίοι συνεχίζουν καθημερινά τις κινητοποιήσεις τους αλλά και τις καταλήψεις σε διάφορα δημόσια κτίρια.

Ιδιοκτήτες ταξί της Μεσσηνίας έχουν παραταχθεί στην είσοδο του αεροδρομίου Καλαμάτας και πραγματοποιούν συμβολικές δεκάλεπτες καταλήψεις. Την ίδια ώρα αρκετά ταξί της Τρίπολης, κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Από τις 10.30 το πρωί, οι ιδιοκτήτες ταξί της Τρίπολης, αφού πρώτα πραγματοποίησαν αυτοκινητοπορεία στην πόλη, βρίσκονται στα διόδια Νεστάνης κι έχουν σηκώσει τις μπάρες.

Ελεύθερη διέλευση των διερχόμενων αυτοκινήτων πραγματοποιείται και από τα διόδια Ισθμού, αφού έχουν καταληφθεί από τα ταξί της Κορινθίας.

Με απύθμενο θράσος  μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Mega, o πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος επιτέθηκε στον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση, ευχαριστώντας ακόμα και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκφράζουν αντιρρήσεις για τις κινήσεις του υπουργού.
Ο ίδιος δεν ανακοίνωσε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των ιδιοκτητών, λέγοντας ότι αυτές θα αποφασίζονται την τελευταία στιγμή: «Θα συνεχίσουμε μέχρι να τους σπάσουμε τα νεύρα» τόνισε χαρακτηριστικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: