Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Διαμαντοπούλου: "Να μην παθαίνουμε κάθε βράδυ την κατάθλιψη των “οκτώ”"

Ως επιλεκτική χρεοκοπία για τους οίκους αξιολόγησης χαρακτηρίζει την απόφαση της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα η Άννα Διαμαντοπούλου, ζητώντας να υπάρξει συναίνεση. Παράλληλα, ζητά «να μην παθαίνουμε κάθε βράδυ την κατάθλιψη των “οκτώ”» και μιλά τα νέα μέτρα και το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η υπουργός Παιδείας υποστηρίζει πως η απόφαση της Συνόδου Κορυφής παρέχει πλέον την αναγκαία ασφάλεια, ώστε να κινηθούν δημιουργικά οι δυνάμεις της παραγωγής και της εργασίας και να σταματήσει το άγχος της καθημερινής ανασφάλειας στην οικονομία.

«Δεν υπάρχει νέο Μνημόνιο. Ισχύει το Μεσοπρόθεσμο με τους εφαρμοστικούς του νόμους... Δέχομαι φυσικά ότι μέχρι σήμερα υπήρξαν αστοχίες, θεωρώ, όμως, ότι είναι άδικο να υποτιμούμε την επιτυχία σε μείζονες στόχους», προσθέτει.

Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο με τις αλλαγές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, η κα. Διαμαντοπούλου επισημαίνει πως «έχει έρθει πλέον η ώρα όλοι μαζί να αλλάξουμε το νοσηρό φαινόμενο της αντιμετώπισης του δημοσίου πανεπιστημίου ως κομματικού φέουδου», απαντώντας έτσι και στις επικρίσεις της φοιτητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ.


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: