Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σοβαρές καταγγελίες για δημιουργία «μηχανισμού παρακράτους, ο οποίος ήθελε να αλώσει τη Σπίθα»

Συνάντηση των Πρωθυπουργών Ελλάδας-Τουρκίας με...Image by Πρωθυπουργός της Ελλάδας via Flickr
ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΙΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΕΧΘΡΟΙ Ή ΦΙΛΟΙ;
Περίεργα φαινόμενα που φτάνουν στη δημιουργία «μηχανισμού παρακράτους, ο οποίος ήθελε να αλώσει τη Σπίθα», καταγγέλλει ο Γιώργος Καραμπελιάς, που ακολουθώντας το παράδειγμα των Στ. Ληναίου και Δ.Καζάκη, οι οποίοι αποχώρησαν από την κίνηση διαμαρτυρόμενοι για το συγκεντρωτικό μοντέλο λειτουργίας και τη δράση παραγόντων παρά τω κ. Θεοδωράκη, αποχαιρέτισε την οργάνωση.

Η αποχώρηση Καραμπελιά ΔΕΝ είναι τυχαία αφού λέει ότι «τα τελευταία γεγονότα στο εσωτερικό της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών έχουν τροχοδρομήσει αρνητικότατες εξελίξεις για το εγχείρημά μας». Εξαπολύοντας ευθείες βολές επισημαίνει ότι «η έλλειψη εσωτερικής δημοκρατίας, που παρατηρήθηκε στη συνδιάσκεψη,δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά συνέχεια μιας τακτικής μηνών,με διαρκείς αντεγκλήσεις και συγκρούσεις χωρίς αρχές· αυτές,δυστυχώς, δεν αντανακλούν μόνο προσωπικές στρατηγικές ή απειρία σε επίπεδο Σπιθών (σ.σ.: πρόκειται για τις οργανώσεις της Κίνησης), αλλά εκπορεύονται κατ΄ εξοχήν από λανθασμένες επιλογές και τακτικές της ίδιας της ηγεσίας της κίνησης…
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: