Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Κοκκίνου-Μπόγρης: Οι απαντήσεις τους σε τηλεόραση και διαδίκτυο για το χωρισμό τους!

Στις φήμες περί χωρισμού τους απαντούν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης. Εκείνη σε τηλεοπτική εκπομπή και εκείνος μέσα από το twitter του.Την αρχή έκανε η τραγουδίστρια, η οποία μιλώντας στην εκπομπή "Πολύ μπλα-μπλα" είπε: «Αφήστε τις φήμες να λένε. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είναι δυνατόν να κάθομαι να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω;» είπε αρχικά , και με τη δημοσιογράφο να επιμένει ρωτώντας την αν εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη, η γνωστή τραγουδίστρια συνέχισε: «Εγώ λέω ότι είμαι μια χαρά. Οι φήμες κυκλοφορούν, αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι ισχύουν. Γι’ αυτό άλλωστε και λέγονται φήμες».
Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, από την πλευρά του, επιχείρησε να δώσει με έμμεσο τρόπο τη δική του απάντηση στις φήμες, εστιάζοντας σε κάποιους δημοσιογράφους, τους οποίους και κατηγόρησε ότι τις διαδίδουν: «Πόσο αστείοι είναι μερικοί που γράφουν χωρίς ρεπορτάζ;», αναρωτήθηκε χτες ενώ λίγο αργότερα έγραψε: «Βασική αιτία της ελληνικής κακοδαιμονίας είναι ο φθόνος. Αντί να προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη θέση μας, ζούμε για την τρικλοποδιά στον άλλο». Σήμερα πάλι μέσω του twitter ζητά από τους φίλους του να του πουν ποιον θεωρούν πιο ανακριβή, γλοιώδη και χωρίς ρεπορτάζ δημοσιογράφο.
markostv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: