Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Νέα διακοπή στη δίκη Κεντέρη - Θάνου

Απόντων 20 εκ των 24 μαρτύρων και των δύο αθλητών, η δίκη στην υπόθεση Κεντέρη - Θάνου πήρε νέα αναβολή για τις 26 Ιουλίου.

Νέα παράταση στην αγωνία για την υπόθεση Κεντέρη - Θάνου, μετά τη δεύτερη διακοπή της δίκης, αυτή τη φορά για τις 26 Ιουλίου.

Το τριμελές εφετείο της Αθήνας προχώρησε σε αυτή τη διακοπή αφενός λόγω παρέλευσης ωραρίου και αφετέρου λόγω της απουσίας 20 εκ των 24 μαρτύρων...

Μεταξύ των παρόντων μαρτύρων ήταν ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής.
Συγκατηγορούμενοι των δύο αθλητών στην υπόθεση είναι ο προπονητής τους, Χρήστος Τζέκος, επτά γιατροί του ΚΑΤ και δύο πολίτες, που είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.
Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο είχε χαρακτηρίσει σκηνοθετημένο το τροχαίο και είχε καταδικάσει τους Ολυμπιονίκες σε συνολικές ποινές φυλάκισης 31 μηνών για τον καθένα, τον προπονητή τους σε 33 μήνες, τους γιατρούς από έξι έως οκτώ μήνες τον καθένα, ενώ στους αυτόπτες είχε επιβάλει ποινές 15 και 7 μηνών.

onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια: