Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Καθημερινή : Το ALTER εμφανίζεται ως κανάλι με πενταπλάσια αξία από το MEGA

Κλιμακώνεται ο πόλεμος Αλφούζου - Κουρή με αφορμή το  ALTER   και την αίτησή του για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Η πλευρά Αλαφούζου με νέα δημοσιεύματα αλλά και ρεπορτάζ από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τον ΣΚΑΙ κάνει ολομέτωπη επίθεση στον Κουρή και το συγκρότημά του και με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντησή του.

Έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής της Κυριακής», πραγματοποιεί η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης Ελέγχων που ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του ALTER για τυχόν ευθύνες κατά την ελεγκτική διαδικασία.

Τονίζεται ότι ενώ το κανάλι του Μπουρναζίου φέρεται να εμφάνιζε υπέρογκα άυλα περιουσιακά στοιχεία, η ελεγκτική εταιρία, που είχε αναλάβει το ALTER τα αποδεχόταν, ενώ ταυτόχρονα δεν διατύπωνε επιφυλάξεις ως προς τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δημοσιεύσει η Καθημερινή το ALTER εμφανίζεται ως κανάλι με αξία πενταπλάσια από το MEGA που έχει το διπλάσιο χρόνο ζωής και πολύ ακριβότερες παραγωγές, ενώ φτάνει να συγκρίνεται με τον Γερμανικό κολοσσό ZDF υπερτιμολογώντας πολύ πρόχειρες και φθηνές τηλεοπτικές παραγωγές.

Το ALTER επίσης φέρεται ότι είχε κεφαλαιοποιήσει στα άυλα περιουσιακά του δικαιώματα το σύνολο του κόστους λειτουργίας τους, ενώ τα διεθνή λογιστικά πρότυπα ζητούν από όσους συντάσσουν λογιστικές καταστάσεις να προσδιορίζουν την ωφέλιμη ζωή του κάθε προγράμματος, δηλαδή τον χρόνο μέσα στον οποίο ένας σταθμός μπορεί να το αξιοποιήσει οικονομικά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: