Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Σε ρόλο-κλειδί στα "Μυστικά της Εδέμ" ο Θεοχάρης

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στα «Μυστικά της Εδέμ». Σύμφωνα με  πληροφορίες, θα κάνει quest εμφάνιση σε ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, και μάλιστα με πολύ ενδιαφέροντα ρόλο.

Θα υποδυθεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς τον γιο του Παναγιώτη Πετράκη και της Αντιγόνης Δρακουλάκη -το μωρό που γεννήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς- όταν μεγαλώνει και γίνεται πλέον άντρας. Είναι ένας ρόλος που προβλέπεται να συζητηθεί.

Ο Θεοχάρης μπορεί να ασχολείται αυτή την περίοδο επαγγελματικά με το τραγούδι, όμως τα ενδιαφέροντά του ποικίλλουν. Επόμενοι στόχοι του τραγουδιστή είναι να ασχοληθεί με την υποκριτική και με τον χώρο του modeling.

Οταν του έκαναν την πρόταση για να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο σίριαλ, σχεδόν αμέσως είπε το «ναι», αφού είχε ήδη προηγηθεί η γνωριμία του με τον Παναγιώτη Πετράκη στο φιλανθρωπικό talent show του Mega «Just the 2 of us», στο οποίο είχαν συμμετάσχει και οι δύο. Από τότε ανέπτυξαν μια φιλία με στέρεες βάσεις, αφού τους συνδέουν πολλά κοινά και κυρίως η μεγάλη τους αγάπη για το τραγούδι!

Οπως μαθαίνουμε, τα γυρίσματα για το σίριαλ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Ο Θεοχάρης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και είχε άριστη συνεργασία όχι μόνο με τον τηλεοπτικό «πατέρα» του Παναγιώτη Πετράκη, αλλά και με όλους τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο σίριαλ. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα παιχτεί την ερχόμενη σεζόν και ο Θεοχάρης περιμένει πώς και πώς να δει τον εαυτό του στο γυαλί.

Οσον αφορά το τραγούδι, ο Θεοχάρης έπειτα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις που είχε όλο τη χειμερινή σεζόν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Νίνο και την Πάολα, σε λίγες ημέρες ξεκινά μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα έχοντας στο πλάι του την Πάολα.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: