Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Εντολή να εκκενωθούν κτήρια της Πανεπιστημιούπολης έδωσε ο πρύτανης

Εντολή να εκκενωθεί η Μονή Περιστεράς,αλλά και όσα κτήρια της Πανεπιστημιούπολης βρίσκονται πολύ κοντά στο δάσος της Δουρούτης,έδωσε πριν από λίγα λεπτά ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης,μιας και οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα το Πανεπιστήμιο, γράφει το έγκυρο epirusgate

H Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση σε δύσβατη περιοχή στο Ασβεστοχώρι Ιωαννίνων.

Επί τόπου επιχειρούν, 22 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρα επιχειρούν τρία καναντέρ.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στην περιοχή Σολάκι Μεσσηνίας. Επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα κι από αέρα δύο αεροσκάφη.

Σε εξέλιξη η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Καρνάσι Μεσσηνίας.

Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 12 υδροφόρες.

Από αέρα επιχειρούν τρία πετζετέλ και δύο καναντέρ.

Στο μεταξύ, σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν πυρκαγιές, έχουν ενημερωθεί από την ΓΓ Πολιτικής Προστασίας να βρίσκονται οι κρατικές υπηρεσίες και οι οργανισμοί περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών.

Πολύ υψηλός προβλέπεται για την Τετάρτη ο κίνδυνος πυρκαγιάς στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), Λαρίσης και Μαγνησίας (Περιφέρεια Θεσσαλίας), Κέρκυρας, Λευκάδας, Ιθάκης και Κεφαλληνίας (Περιφέρεια Ιονίων Νήσων), σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: