Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Jennifer Lopez: Τρίτο πρόσωπο στη ζωή της!!! (video)

Kostas Martakis, Jennifer Lopez and Marc AnthonyImage via Wikipedia
OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο... ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...
Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από την ανακοίνωση – βόμβα του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Marc Anthony και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ήδη κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη ζωή της Jlo! Συγκεκριμένα το γαλλικό «Gala» δείχνει τον τηλεοπτικό «Χουάν Μιγκέλ» «ως εραστή στην ντουλάπα» της Jennifer Lopez.

Η τραγουδίστρια γνωρίστηκε με τον αποκαλούμενο «Brad Pitt της Κούβας», William Levy Guiterrez, στα γυρίσματα του τελευταίου video clip του τραγουδιού της «I am into you». O 31χρονος Κουβανός ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά μέσω εκπροσώπου του τις φήμες περί ειδυλλίου λέγοντας πως: «Η μόνη σχέση που έχουμε είναι επαγγελματική». Ο χωρισμός του όμως με την επί οκτώ χρόνια σύζυγό του Elizabeth Guiterrez άλλα... δείχνει όπως λένε και οι ειδήμονες!

Οι πρώτες εμφανίσεις όμως της Jennifer και του Marc Anthony μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους δείχνουν ανθρώπους που περνάν δύσκολες στιγμές...

Λύπη, στενοχώρια και πόνος είναι χαραγμένα στο πρόσωπο της Jennifer όταν εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό καθισμένη στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και ενώ εγκατέλειπε τα studio MILK στο Hollywood. Η τραγουδίστρια που προφανώς το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ήταν να να τραβήξει την προσοχή του οποιοδήποτε και μάλιστα paparazzi. Η ενόχλησή της αυτή φαίνεται ξεκάθαρα καθώς από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει πως θα ήθελε να σεβαστούν τον πόνο της και να μην ασχοληθεί κανείς με την προσωπική της ζωή.

Αλλά και ο Λατίνος Marc Anthony σε συναυλία που έδωσε το Σαββατοκύριακο στην Κολομβία με ευδιάκριτη πικρία και ενώ πάλευε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του απευθυνόμενος προς το κοινό είπε: «Λένε ότι είμαι εργένης»!!! Δήλωση που προκάλεσε το έντονο χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού!

Το τηλεοπτικό δίκτυο «Caracol» της Κολομβίας ανέφερε πως η πικρή αυτή δήλωση του Anthony έρχεται εν μέσω φημών ότι ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του Jennifer μάχονται για το ποιος θα παρουσιάζει τελικά το ριάλιτι με τίτλο «Q΄ Viva»!

Πηγή: Daily Mail


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: