Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Οι La Bruja Muerta (B.D.Foxmoor & Jamoan), Sadahzinia και τα Χνάρια στο θέατρο Πέτρας

B.D. FoxmoorCover of B.D. FoxmoorΟι  La Bruja Muerta (B.D.Foxmoor & Jamoan), Sadahzinia  και  τα Χνάρια την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. σε ένα μοναδικό μουσικό event,  στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

O B.D.Foxmoor των Active Member και ο Jamoan παρουσιάζουν το νέο project των “La Bruja Muerta”, σκοτεινές, φευγάτες μπαλάντες με κιθάρες, live όργανα, Samples και φωνητικά. Το project της “νεκρής μάγισσας”(= La Bruja Muerta), επινοήθηκε από ένα παραμύθι που σκάρωσε η Low Bap παρέα πριν λίγους μήνες και υπήρχε στον τελευταίο δίσκο της Sadahzinia “Σάρμα”. Ετοιμάστηκε στο διάστημα που βρισκόταν ο B.D.Foxmoor ακινητοποιημένος στο κρεβάτι για λόγους υγείας. Λες και η “κατάρα της νεκρής μάγισσας” έπιασε για λίγο και ευτυχώς έσπασε μόλις ολοκληρώθηκε το σύνολο των κομματιών. (Την μέρα που τελειώσαν οι ηχογραφήσεις, έμεινε ακινητοποιημένος ο Jamoan με δύο σπασμένα χέρια για μερικές εβδομάδες ακόμα!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: