Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Η Nikki Ponte μπαίνει «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο»


Η Nikki Ponte μετά το X-Factor που την έβαλε στον κόσμο της δισκογραφίας περνάει στη μαγική διάσταση της ταινίας «Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια». Η ανερχόμενη τραγουδίστρια ηχογραφεί για πρώτη φορά στα ελληνικά ερμηνεύοντας το τραγούδι «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο», που είναι το κύριο τραγούδι της νέας ταινίας των Winx.

Η Nikki Ponte με χαρά αποδέχτηκε τη νέα πρόκληση ενώ απόλαυσε το ρόλο θυμίζοντας πραγματική νεράιδα. Με την μαγική της φωνή μεταφέρει σε όλους μέσα από τους στίχους του τραγουδιού τα αισιόδοξα μηνύματα για αγάπη, δύναμη και μαγεία. Η Nikki Ponte θα παραμείνει κοντά στις φτερωτές ηρωίδες Μπλουμ, Στέλλα, Μούσα, Λέιλα και Φλόρα, και θα στηρίξει τις εκδηλώσεις που θα προγραμματιστούν με την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους. Όσο για το τραγούδι «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο», με τον ξεσηκωτικό του ρυθμό θα γίνει η νέα επιτυχία των Winx και είναι σίγουρο ότι όλοι οι φίλοι και οι φίλες των δυναμικών νεράιδων θα το αγαπήσουν αμέσως!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: