Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Φαίη Σκορδά: Sexy εμφάνιση με χρυσό μαγιό !

Η τριμελής πλέον οικογένεια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, απολαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες τις διακοπές της στην πανέμορφη Ελούντα της Κρήτης. Μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις οι δυο τους και ύστερα από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα που τους ήθελε σε συνεχή εγρήγορση, ζούνε με τον μόλις τριών μηνών γιο τους, ξέγνοιαστες στιγμές για τρεις!!!

Βέβαια η πατρότητα έχει και τα καλά της αφού ο Λιάγκας junior τους έδωσε την ευκαιρία στον πατέρα του να ανακαλύψει τη μαγεία του πρωινού ξυπνήματος σε… διακοπές!!!

Αποτέλεσμα; Ο πάτερ φαμίλιας Γιώργος Λιάγκας έκανε το σχετικό σχόλιο στο twitter του: «Καλημέρα... Κάθε μέρα και πιο νωρίς η βουτιά...Παλιά έβλεπα κάτι παππούδες και τους κορόιδευα... Μπάνιο στις 7 το πρωί στα κρυστάλλινα νερά της Ελούντας... Μαγεία! Δεν ήξερα τι έχανα...».

Αυτή όμως που έκλεψε στην κυριολεξία τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της είναι η Φαίη Σκορδά που εμφανίστηκε στην παραλία με ένα αποκαλυπτικό χρυσό ολόσωμο μαγιό συγκεντρώνοντας πάνω της όλα τα βλέμματα θαυμασμού! Με πλατύγυρο μαύρο καπέλο και αέρα Sant Tropetz βάλθηκε να μας αποδείξει ότι τρεις μήνες λοχείας επαρκούν για να χάσεις τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης… Εκείνη πάντως τα κατάφερε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: