Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ψάχνουν σε 12 περιοχές για "μαϊμού" ανάπηρους !...

A small monkey. Singapore.Image via Wikipedia
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

Ακόμη 12 περιοχές της χώρας, εν αρχή, αναμένεται να διερευνήσουν και να επανεξετάσουν οι επιθεωρητές υγείας, μετά την πρόσφατη διαπίστωση του υπουργείου Υγείας ότι επιδόματα τυφλότητας που χορηγούνται στη Ζάκυνθο είναι ύποπτα.
Έτσι, με χθεσινή εντολή του υπουργείου Υγείας ξεκινά διενέργεια ελέγχων στην Άρτα, στα Γρεβενά, την Άμφισσα, στη Φλώρινα, στη Σπάρτη, στη Σάμο, τη Χίο, στο Καρπενήσι, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Ρέθυμνο, στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά.

Το υπουργείο προχωρά στον επανέλεγχο των επιδομάτων, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν φτάσει στο υπουργείου Υγείας, στην Άρτα επίδομα τυφλότητας λαμβάνουν 221 άτομα σε σύνολο 1.066 αναπήρων, ενώ στο Ρέθυμνο το ίδιο επίδομα παίρνουν 342 άτομα όταν οι δικαιούχοι επιδόματος βαριάς αναπηρίας είναι 375.

Επίσης στην Ζάκυνθο επίδομα τυφλότητας παίρνουν 625 άτομα, ενώ οι δικαιούχοι επιδόματος βαριάς αναπηρίας είναι μόλις 488. Σήμερα επίδομα αναπηρίας κάθε μορφής παίρνουν 196.695 δικαιούχοι σε όλη τη χώρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: