Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Πρώτα γαμπρός, μετά υφυπουργός

Με το... γαμπριάτικο κοστούμι (αν τράβηξε κάτι πρόχειρο από την ντουλάπα του...) θα μπορούσε να προσέλθει χθες στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο λόγος για τον Αγγελο Τόλκα, τον 33χρονο βουλευτή που μέσα στον Ιούλιο χόρεψε τον χορό του Ησαΐα και με το που μπήκε ο Αύγουστος ορκίστηκε υφυπουργός Επικρατείας. Η τελετή της ορκωμοσίας του νέου υφυπουργού (ο οποίος είναι και το νεότερο μέλος της κυβέρνησης) έγινε χθες στο Προεδρικό ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Παρών, φυσικά, ήταν και ο πολιτικός προϊστάμενος του εξ Ημαθίας βουλευτή, ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος.

Αρμοδιότητες

Μετά τη σύντομη και σεμνή τελετή στο Προεδρικό, υπουργός και υφυπουργός αναχώρησαν μαζί για το υπουργείο, προκειμένου να δουν πώς θα μοιράσουν τις αρμοδιότητες. Οπως μάθαμε, ο Α. Τόλκας θα έχει υπό την... προστασία του τους γενικούς γραμματείς Δ. Στεφάνου και Γ. Πετρουλάκη, οι οποίοι πάντως έχουν γράψει ήδη πολλά... χιλιόμετρα στα επικοινωνιακά και τα συναφή.

    Τώρα, πέρα από τους όρκους... αιώνιας πίστης που αντάλλαξαν Μόσιαλος και Τόλκας, η είδηση (και μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον) είναι άλλη. Η καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο... μας τελείωσε! Μόσιαλος και Τόλκας θα ενημερώνουν μεν καθημερινά τους δημοσιογράφους, αλλά χωρίς κάμερες και επίσημες δηλώσεις. Οταν όμως το κρίνουν αναγκαίο, θα βγαίνουν σε... κοινή θέα.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: