Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πύργος: Μαχαιρώθηκαν δύο 20χρονοι για οπαδικές διαφορές

Μια «βεντέτα» με αφορμή τις οπαδικές προτιμήσεις νεαρών στον πύργο της Ηλείας έχει λάβει το τελευταίο διάστημα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν όντως κρύβεται μέσα σε μια πόλη όπως ο Πύργος κρύβεται τόσο μεγάλο «οπαδικό» μίσος ή συμβαίνει κάτι άλλο.

Το τελευταίο επεισόδιο της διαμάχης είναι πολύ σοβαρό και συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Περίπου στις 5:30, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την ώρα της διασκέδασης μέσα σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή του Κατακόλου, δύο ομάδες νεαρών «συγκρούστηκαν» και η διαμάχη συνεχίστηκε και έξω από το κέντρο.

Ένας 21χρονος και ένας 20χρονος βρέθηκαν τραυματισμένοι από μαχαιριά που δέχθηκαν. Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πύργου και ο πρώτος πιο σοβαρά χτυπημένος υπεβλήθη σε επέμβαση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές υπεβλήθη μήνυση κατά άλλου νεαρού για την επίθεση και οι Αρχές εξετάζουν προσεκτικά την υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα συχνά περιστατικά έχουν οδηγήσει το δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο να διαβεί το κατώφλι του Εισαγγελέα Ηλείας και να καταγγείλει τα γεγονότα.
http://www.report24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: