Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΛΑΡΙΣΑ: Ομαδική... ποδηλατάδα κάθε Πέμπτη βράδυ !

Της Νατάσας Πολυγένη
Τα φετινά βράδια του καλοκαιριού είναι διαφορετικά. Έχουν χρώμα, ήχο μα πάνω απ’ όλα ζωντάνια. Μπορεί η πόλη να «ησύχασε» από τη βαβούρα των αυτοκινήτων και την πολυκοσμία αλλά δεν ερήμωσε. Οι αργοί και νωχελικοί ρυθμοί της ημέρας αλλάζουν το βράδυ. Οι βραδινές βόλτες στην πόλη κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι είναι όμορφες, είναι μαγικές. Επιλογές υπάρχουν πολλές και αυτό το ξέρουν οι Λαρισαίοι. Δεν χρειάζεται κανείς να ξοδευτεί για να απολαύσει ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ. Διάθεση να υπάρχει και όλα τα άλλα γίνονται. Οι εικόνες μιλούν άλλωστε από μόνες τους. Μικροί και μεγάλοι πιστοί στο ραντεβού της Πέμπτης βγαίνουν στους δρόμους της Λάρισας με τα ποδήλατά τους, απολαμβάνοντας τη βόλτα τους.
Φορώντας τα ποδηλατικά τους κράνη και το πιο πλατύ τους χαμόγελο και ξεκινούν τη νυχτερινή τους ποδηλατοβόλτα. Με τα φανάρια τους αναμμένα οικογένειες, παρέες φίλων αλλά και όλοι όσοι αγαπούν το ποδήλατο δίνουν μια διαφορετική διάσταση στην έννοια «νυχτερινή έξοδος». Γέλια και τραγούδια συνοδεύουν την κάθε ποδηλατοβόλτα. Η βοή που συνοδεύει το πέρασμά τους διόλου δεν ενοχλεί τα αυτιά, τουναντίον μάλιστα, ηχεί σαν μια γλυκιά μελωδία.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: