Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ανήλικη τσαντάκιας με 25χρονο, "χτυπούσαν" και έφευγαν

Ανήλικη 17χρονη τσαντάκιας μαζί με τον 25χρονο φίλο της "χτυπούσαν" και έφευγαν.
Ειδικότερα και όπως κατήγγειλε γυναίκα που έπεσε θύμα τους , πριν από 3 ημέρες, το "ζευγάρι" που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, της άρπαξε τις τσάντες ενώ περπατούσε σε δρόμο του Ηρακλείου.

Οι τσάντες περιείχαν: ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό 35€, δυο κινητά τηλέφωνα, ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου και ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών συνολικής αξίας 420€ καθώς και διάφορα προσωπικά είδη.

Ο 25χρονος νεαρός όμως με την ανήλικη φίλη του στις 24 του μήνα έπεσαν στα δίχτυα των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έχοντας στην κατοχή τους διάφορα είδη κινητών τηλεφώνων και άλλα ηλεκτρονικά είδη, την κατοχή των οποίων δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσουν. Κατά την προανάκριση η παθούσα αναγνώρισε τον 25χρονο ημεδαπό ως δράστη, της σε βάρος της κλοπής. Επίσης αναγνώρισε τα δύο κινητά της τηλέφωνα και τα προσωπικά είδη που της είχαν αφαιρέσει.

Οι γονείς της 17χρονης αναζητούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
http://www.flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: