Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

30 εκατομμύρια αυτοκίνητα πέρασαν από την Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

The Rio-Antirio bridge shortly before completionImage via Wikipedia
ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !

Περισσότερα από 30 εκατομμύρια αυτοκίνητα, έχουν διέλθει την Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», από τις 12 Αυγούστου 2004, που δόθηκε σε κυκλοφορία, έως σήμερα.

Ειδικότερα, το έργο της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», ξεκίνησε συμβατικά το Δεκέμβρη του 1997 και δόθηκε στην κυκλοφορία στις 12 Αυγούστου του 2004, παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. 

Για την κατασκευή της εργάστηκαν πάνω από 1.000 άτομα, ενώ κατά την παρούσα περίοδο λειτουργίας απασχολεί περίπου 100 εργαζομένους.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοινωσή της, η Γέφυρα είναι πολυβραβευμένη ως διεθνής τεχνολογική και αντισεισμική καινοτομία και οι διακρίσεις που το έργο έχει λάβει στη διάρκεια της μετακατασκευαστικής περιόδου, αφορούν την κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: