Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τον Αλμοδόβαρ στη Σαντορίνη

Pedro Almodovar at the Cannes film festival. B...Image via WikipediaΑπαρατήρητος πέρασε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ κατά την παραμονή του στη Σαντορίνη. Ο διάσημος Ισπανός σκηνοθέτης βρέθηκε στο ιδιαίτερο αυτό ελληνικό νησί με τρεις στενούς συνεργάτες για να ξεκουραστεί.

Δήλωσε γοητευμένος από την ομορφιά του νησιού στον Ελληνα φίλο του, τον γνωστό συλλέκτη Δημήτρη Τσίτουρα, ο οποίος και τον φιλοξένησε. Την άφιξη του δημιουργού της περίφημης ταινίας «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης», που θα δούμε τον χειμώνα και στο Ελληνικό Θέατρο, είχε αναγγείλει πρώτη προ τριμήνου η «Espresso».

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, λάτρης της Ελλάδας, έχει επισκεφθεί και άλλες φορές τη χώρα μας, αλλά πάντα ινκόγκνιτο. Και τώρα το καταχάρηκε γιατί δεν έγινε αντιληπτός και έκανε τις διακοπές του όπως αυτός ήθελε.

Εκείνο που τον απασχόλησε κατά την παραμονή του στη Σαντορίνη ήταν πώς θα προωθήσει τη νέα του ταινία «The Skin I live in» που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ τις άλλες ώρες ήταν αφοσιωμένος στη συγγραφή του σεναρίου της νέας του ταινίας που σίγουρα θα έχει άρωμα Ελλάδας.

Στο διάλειμμά του έκανε τις βουτιές τους στην πισίνα βίλλας στο Φηροστεφάνι και δύο βράδια επισκέφθηκε με τη συντροφιά του γνωστό εστιατόριο στα Φηρά για να απολαύσει την καλντέρα, της οποίας η θέα τον ξετρέλανε. Και επειδή δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του από εκεί, μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι ίσως και να φανταζόταν να κλείσει την καλντέρα σε πλάνο μιας μελλοντικής του ταινίας.

Ως Ισπανός, προτίμησε τη μεσογειακή διατροφή. Χόρτασε με φρέσκο αιγαιοπελαγίτικο ψάρι, χορταρικά ντόπια και άφθονες σαλάτες. Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Σαντορίνη και υποσχέθηκε ότι αν κουραστεί, θα ξανάρθει εδώ για να χαλαρώσει και να πάρει δυνάμεις κάτω από τον ήλιο.

ΠΗΓΗ: ESPRESSO
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: