Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Με το ΟΚ του Παπανδρέου ο Μαρινάκης μπαίνει στο ALTER !

Την σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να κάνει το deal  και να μπεί στο ALTER.

Η κίνηση αυτή του εφοπλιστή, που μετέχει με 25% και στον ΣΚΑΙ, αλλά και σε εφημεριδες (σαν αφανής μέτοχος) αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό, οικονομικό, τηλεοπτικό και αθλητικό  σκηνικό.

Μαρινάκης και Κουρής έδωσαν τα χέρια και το fund  της Argo αποδέχτηκε και έτσι, πιθανότατα την Τετάρτη θα ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ALTER, κάτι για το οποίο "δούλεψε" πολύ και ο (ολυμπιακών αισθημάτων) Νίκος Χατζηνικολάου.

Η αρχική διστακτικότητα του Μαρινάκη κάμφθηκε μόλις έγινε γνωστό ότι το Alter  μπήκε στο άρθρο 99 ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η πρωτοκαθεδρία του καναλιού στις ειδήσεις !

Στη συνάντηση που είχε με τον Γ. Παπανδρέου στη Σκιάθο, ο μεγαλοεφοπλιστής έθεσε το θέμα και λέγεται ότι ο πρωθυπουργος είδε θετικά την όλη κίνησή του, τον προέτρεψε μάλιστα να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα για να κλείσει και αυτή η "πληγή".

Η πρόθεση του Μαρινάκη για συμμετοχή στο ΑΛΤΕΡ αναμένεται να προκαλέσει κλυδωνισμούς στην ήδη κακή σχέση που έχει με τον συνεταίρο του στον ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο.

Μαρινάκης και Αλαφούζος βρίσκονται στα μαχαίρια για αθλητικούς λόγους, κατ΄αρχας, μια και η κόντρα τους για την κάλυψη του ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και όσα ακολούθησαν, θεωρήθηκε από τον πρώτο "εχθρική κίνηση".

Από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου δεν έλειψαν τα καρφιά λίγο πριν και μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τους στημένους αγώνες αλλά και για το ΑΛΤΕΡ.

Γράφει ο Γιάννης Αλαφούζος στο twitter: "Ta 600 ek euro pou tha xathoun apo to skandalo pyramida tou alter ine magalitero apo tou koskota Mono emis tolmame na to apokalipsume..."(17 Ιουλίου) και "Etsi mas ekbiazi o kouris petondas laspi gia na stamatisume.." (17 Ιουλίου) για να αποφανθεί την ίδια μέρα: "Sigura exo kerdisi ton titlo tou pleon diasirmenu ellina apo ton alter tou kouri. Momphi h dikaiosi ?".

Λίγο πρίν ξεσπάσει το σκάνδαλο των στημένων αγώνων έγραψε:  "Neos proedros me megalo egoismo avrio tha ine katigorumenos. An exis tyxi diabaine"  (23 Ιουνίου)

Για να επανέλθει στο ΑΛΤΕΡ και να γράψει: "Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του o είναι ο Αντίχριστος και πρέπει να εξοντωθεί με οποιοδήποτε κόστος" και να συμπληρώσει: "Neos Avrianismos: anagenisi enos Papandreiku efialti h televtaioi spasmoi enos kouresmenou ekbiasth ?" (11 Ιουνίου)

Ο Κουρής δεν καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια και όλες τις μέρες "επαιζε" ειδήσεις και σχόλια για τον Αλαφούζο και τον ΣΚΑΙ και η κόντρα τους έφτασε μέχρι το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο.

Τώρα με τον Μαρινάκη χρηματοδότη του ΑΛΤΕΡ αναμένεται να ζήσουμε νέες σκηνές απείρου κάλους.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Τηλεφώνημα Μαρινάκη σε Αλαφούζο: Δίνω τις μετοχές μου στον ΣΚΑΙ, στον Κουρή!

Παπανδρέου - Μαρινάκης μαζί τον 15Αυγουστο στη Σκιάθο

Δεν υπάρχουν σχόλια: