Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Καταγγελία για επιθέσεις σε βάρος Πακιστανών οδηγών ταξί στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος

Καταγγελία ότι έγινε επίθεση σε εργαζόμενους οδηγούς ταξί Πακιστανικής καταγωγής από ομάδα ταξιτζήδων στη πιάτσα ταξί του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος έκανε η "Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια Στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή".

Σύμφωνα με την καταγγελία δύο ταξιτζήδες επιτέθηκαν τις προάλλες σε εργαζόμενους οδηγούς ταξί Πακιστανικής καταγωγής, τραυματίζοντας στο πρόσωπο με γροθιές τον Ζαχίρ Ακραμ.(φωτο)


Αυτός βρίσκονταν μέσα στο ταξί του, τελευταίος στην ουρά όταν το πλησίασαν δύο άτομα και του ζήτησαν να ανοίξει το τζάμι του παραθύρου. 

Τότε άρχισαν να το βρίζουν: «μ…α φύγετε από εδώ, να φύγετε όλοι οι ξένοι από εδώ» και αφού άνοιξαν την πόρτα τον κατέβασαν και τον γρονθοκόπησαν. 

Μετά, καταγγέλλεται, «βγήκαν παγανιά» ψάχνοντας και άλλους Πακιστανούς οδηγούς που βρίσκοντας εκεί, χτύπησαν άλλον ένα και έδιωξαν από την ουρά και άλλους δύο.

prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: