Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

UEFA: Πενταετής αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό Βόλου!

«Καμπάνα» πέντε ετών από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπεσε στον Ολυμπιακό Βόλου από την Πειθαρχική Επιτροπή UEFA. Να σημειωθεί πάντως πως η τιμωρία αφορά σε τρεις σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως αν μέσα στην επόμενη πενταετία ο Ολυμπιακός Βόλου καταφέρει να βγει στην Ευρώπη τρεις φορές, τότε δε θα αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αν όμως μέσα στην ίδια πενταετία το κάνει τέσσερις ή πέντε φορές, την τέταρτη και την πέμπτη θα αγωνιστεί κανονικά στο Εuropa ή το Champions League.

Να σημειώσουμε ότι η διαδικασία ξεκίνησε στις 15:00 και κράτησε περίπου τέσσερις ώρες. Όπως υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου συνάντησαν εχθρικό κλίμα, κάτι που μαρτυρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA δεν δέχτηκε καν να πάρει στα χέρια του γραπτώς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που έφτασε με φαξ.

Όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» η απόφαση ήταν προαποφασισμένοι. Πλέον, ο Ολυμπιακός Βόλου θα καταθέσει έφεση, ενώ δεν αποκλείεται να προσφύγει και στο CAS.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: