Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Θρίλερ με την αρπαγή τριών παιδιών από ίδρυμα

Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου όταν ένας Αφγανός άρπαξε τρία παιδιά Αφγανικής υπηκοότητας από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας Ανωγείων ισχυριζόμενος ότι είναι ο πατέρας του ενός.
Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου κινητοποιήθηκαν άμεσα, προκειμένου να εντοπίσουν τον 35χρονο άνδρα και τα τρία παιδιά ηλικίας 13, 14, και 15 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 35χρονος Αφγανός ισχυρίζονταν ότι είναι ο πατέρας του ενός από τα τρία παιδιά, και για το λόγο αυτό προέβη σε αυτή την πράξη, καθώς είχε σκοπό να πάρει μαζί του μόνο τον γιό του, ενώ οι άλλοι δύο ανήλικοι τον ακολούθησαν με τη θέληση τους.
Τελικά ο 35χρονος με τους τρείς ανήλικους εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.
Σημειώνεται ότι στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας Ανωγείων, φιλοξενούνται παιδιά από ξένες χώρες ενώ όπως σημειώνουν,  οι αστυνομικές αρχές η παραμονή τους στο δεν είναι υποχρεωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: