Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Το κλάμα της Αντιγόνης Δρακουλάκη για το τέλος της "ΕΔΕΜ"

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό "Λοιπόν" η ηθοποιός που δεν αντέχει τους αποχαιρετισμούς, όταν αναγκάστηκε να αποχωριστεί όλους τους αγαπημένους συνεργάτες της στα «Μυστικά της Εδέμ», μετά από τρία χρόνια, ξέσπασε σε λυγμούς.

Μάταια ο κουμπάρος της, Παναγιώτης Πετράκης, ο Λουκάς των «Μυστικών της Εδέμ», που γνωρίζει την ευαισθησία της, προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Μάλιστα, μέχρι να ολοκληρώσουν τη σκηνή η Αντιγόνη είχε συγκινηθεί τόσο που το δάκρυ έτρεχε κορόμηλο και δεν χρειάστηκε καν ο σκηνοθέτης να δώσει εντολή για περισσότερη συναισθηματική φόρτιση.

Όλοι ήταν συννεφιασμένοι, αλλά η Αντιγόνη φαινόταν να υπέφερε πιο πολύ.

Έτσι, αναγκάστηκαν να κάνουν ένα διάλειμμα για να αποφορτιστεί λίγο η ατμόσφαιρα και να συνεχιστεί το γύρισμα. Η ηθοποιός έπεσε στην αγκαλιά του Παναγιώτη και έκλαιγε σαν μωρό παιδί.
«Τέλειωσε η Εδέμ μας», του έλεγε και του ξανάλεγε.

Κάπως έτσι κύλησε το τελευταίο γύρισμα, με την παρέα της Φεγγαρόπετρας να κάνει έναν πικρό απολογισμό. Από κοντά τους θα λείπει ο Μάνος, ενώ στην παραλία της «Εδέμ», τη νύχτα των Λεοντιδών, τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά…

tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: