Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Φραγκάκη: «είχα μία πολύ δύσκολη στιγμή στο δελτίο ειδήσεων»

Η Εύη  Φραγκάκη, η παρουσιάστρια  που βλέπουμε  χρόνια στα δελτία ειδήσεων του ant1 δηλώνει στη «RealLife» πως  δε θα δίσταζε να   παρουσιάσει και το κεντρικό δελτίο του καναλιού αν της γινόταν ανάλογη πρόταση. Όχι δεν είναι πως θέλει να «φάει» τη θέση κάποιου, απλά  θα το έκανε γιατί οφείλει να εργαστεί σε όποιο πόστο κληθεί!
Η ίδια αποκαλύπτει πως  η εξωτερική εμφάνιση   παίζει σημαντικό ρόλο στην παρουσίαση των δελτίων , όμως από μόνη της δεν αρκεί: «ο παρουσιαστής στο χώρο της ενημέρωσης πρέπει να είναι ενημερωμένος για την επικαιρότητα, να έχει γνώσεις της ιστορίας και ταχύτητα στα αντανακλαστικά του όταν βρίσκεται στον αέρα του δελτίου» επισημαίνει η  παρουσιάστρια.

 Η Εύη Φραγκάκη θυμάται και την πιο δύσκολη στιγμή που είχε στο δελτίο ειδήσεων:« ήταν τότε με τις πυρκαγιές του 2007 που είχαν χαθεί τα ίχνη δύο αεροσκαφών και γω προσπαθούσα να δώσω πληροφορίες. Λίγα  δευτερόλεπτα πριν κλείσουμε  με την ελπίδα πως θα βρεθούν τα ραντάρ,  ο αρμόδιος ρεπόρτερ μετέδωσε πως οι δύο χειριστές των αεροσκαφών  είναι νεκροί. Τότε πάγωσα!» διευκρινίζει.
Η ξανθιά παρουσιάστρια  αναφέρεται  και  στο  Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος θα  προχωρήσει  με διαφορετικό  concept:«Χαίρομαι όταν ακούω ανθρώπους να δοκιμάζονται σε νέα τηλεοπτικά δεδομένα» λέει.

star

Δεν υπάρχουν σχόλια: