Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Πήγαιναν κλεμμένα πρόβατα σε γλέντι!

This is a picture of two lambs.Image via WikipediaΝηστικοί θα έμειναν οι δεκάδες καλεσμένοι ενός γλεντιού στην Κρήτη, αφού τα αρνιά που προορίζονταν για την σούβλα δεν έφτασαν ποτέ, όπως και ο κτηνοτρόφος από τον οποίο τα είχαν παραγγείλει! 

Στην διαδρομή προς τον προορισμό τους, έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς και η εξέλιξη ήταν απρόβλεπτη.

Ο 42χρονος κτηνοτρόφος μετέφερε μαζί με έναν 26χρονο 20 αρνιά στην κοινωνική εκδήλωση που θα γινόταν στις Αρχάνες του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων. 

Κανείς, όμως, δεν γνώριζε ότι τα ζώα που σκόπευε να παραδώσει δεν ήταν όλα... δικά του! Εκείνοι που το έμαθαν, όμως, ήταν οι... αστυνομικοί!

Οι άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου που σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό τους με το οποίο μετέφεραν τα αρνιά, διαπίστωσαν ότι επτά από τα 20 ζώα δεν έφεραν τα απαραίτητα ενώτια, πράγμα που σήμαινε ότι δεν ανήκαν σίγουρα στον 42χρονο ιδιοκτήτη, που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας και από εκεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για ζωοκλοπή.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: