Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ο φίλος σκότωσε τον 10χρονο σε .. παιχνίδι με όπλα !

Kids with GunsImage by siavash laghai via Flickr
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Το παιχνίδι μεταξύ δύο δεκάχρονων αγοριών εξελίχθηκε σε τραγωδία το απόγευμα του Σαββάτου στο Ζεφύρι, όταν η κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του ενός εκπυρσοκρότησε στα χέρια του, σκοτώνοντας τον φίλο του.

Τα δύο αγοράκια έπαιζαν αρχικά με ένα πλαστικό πιστόλι, όταν το ένα αποφάσισε να φέρει την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του, για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους. Μετά από λίγο η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον συνομήλικο φίλο του.

Εξαρχής, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, υποπτεύθηκαν ότι ο θάνατος του δεκάχρονου είχε προέλθει μάλλον από συνομήλικο του, καθώς το τραύμα του είχε προέλθει από το ίδιο ύψος με το παιδί.

Σήμερα ο πατέρας του παιδιού στα χέρια του οποίου εκπυρσοκρότησε το όπλο, παρουσιάστηκε σε αστυνομική υπηρεσία και παραδέχθηκε ότι η καραμπίνα με την οποία προκλήθηκε το δυστύχημα ήταν ιδιοκτησίας του, επιδεικνύοντας την άδεια οπλοκατοχής.

Ο πατέρας συνελήφθη και το όπλο κατασχέθηκε, ενώ αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: