Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Μαχλάς και όλο το ΔΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΟΦΗ καθώς ο Νίκος Μαχλάς υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ και τον ακολούθησε σύσσωμο το ΔΣ. Στον… αέρα η Γενική Συνέλευση της ομάδας της Κρήτης που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη. 

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Τετάρτης αναμενόταν να παίξει σημαντικό ρόλο για την επόμενη μέρα της ομάδας ωστόσο οι εξελίξεις ήταν… ταχύτατες. Ο Νίκος Μαχλάς και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποφάσισαν στην συνεδρίαση της Δευτέρας να παραιτηθούν από την ομάδα.  

Τα γνωστά οικονομικά προβλήματα και η ανάγκη να βρεθεί στην ομάδα της Κρήτης κάποιος επενδυτής για να βοηθήσει οικονομικά ώθησαν τον μέχρι πρότινος «ισχυρό άνδρα» της ομάδας να υποβάλλει την παραίτησή του ενδεχομένως για να πιέσει και να επισπευτούν εξελίξεις – εάν και εφόσον υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται να βοηθήσει. 

Βέβαια, μέχρι τώρα φως… στο τούνελ δεν είχε φανεί και έτσι ο ΟΦΗ, λίγες μέρες μετά την επισφράγιση της επιστροφής του στην Σούπερ Λίγκα βιώνει εξαιρετικά δύσκολες μέρες. Αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης και πλέον όλα είναι ρευστά.
Η ανακοίνωση: "Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. 


Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Νίκος Μαχλάς υπέβαλε την παραίτηση του εξηγώντας και αναλύοντας τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. 


Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τημ, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να βρεθεί η ομάδα πάλι στη super league. 


Ευχαρίστησε επίσης όλους τους θεσμικούς παράγοντες και ιδιαίτερα το δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη για την αμέριστη βοήθεια και συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κάλεσε όλους όσους αγαπούν την ομάδα να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους στην επικείμενη γενική συνέλευση, που θα αναδείξει το νέο Δ.Σ.


Στη συνέχεια και μετά από διαλογική συζήτηση όλα τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν το κ. Ν. Μαχλά για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα και υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς που ενδιαφέρονται και αγαπούν την ομάδα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αυτό έμπρακτα στην γενική συνέλευση που έχει προγραμματισθεί στις 10-8-2011".

Δεν υπάρχουν σχόλια: