Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Super κομπίνα 3 εκ. ευρώ με κινητά τηλέφωνα !

Image representing iPhone as depicted in Crunc...Image via CrunchBaseΚοντά στα ίχνη κυκλώματος που προχώρησε σε ηλεκτρονική εισβολή σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, προκαλώντας ζημιές που υπερβαίνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες υπέκλεψαν τα ηλεκτρονικά αρχεία με τον τηλεφωνικό κατάλογο της εταιρείας με τηλέφωνα εκατομμυρίων πολτιτών (κινητά και σταθερά), ο οποίος ήταν διαθέσιμος για το κοινό από πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό.

Στη συνέχεια πωλούσαν σχετικές πληροφορίες σε χρήστες της κινητής τηλεφωνίας και σε κατόχους συσκευών I Phone που είχαν ενημερωθεί σχετικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στη σοβαρή αυτή υπόθεση του ηλεκτρονικού εγκλήματος εμπλέκονται τουλάχιστον τρεις Ελληνες και τις τελευταίες ώρες πραγματοποιούνται πολλές κατ' οίκον έρευνες στα Ιωάννινα, στον Βόλο και άλλες πόλεις.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: